Cookie og privatlivspolitik

Vigtigt at huske når du bruger sexlegetøj med dine partnere

Det kan være rigtig sjovt at bruge sexlegetøj, når man er sammen med forskellige sexpartnere. Men der er dog nogle ting man skal huske på, hvis man bruger flere forskellige partnere omkring det samme sexlegetøj. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Brug kondomer

Køb kondomer og benyt disse hvis du benytter sexlegetøj på flere forskellige partnere. Dette er især meget vigtigt, hvis det drejer sig om sexlegetøj, der penetrerer personer. På den måde sikrer du at hygiejnen er helt i orden mellem de forskellige sexpartnere. Og hvis der er en bestemt sexpartner, som har en kønssygdom, så viderefør du den altså ikke til andre gennem dit sexlegetøj.

På den måde er du en ansvarlig sexpartner og vil det bedste for de partnere, du har sex med. Det vil de med garanti sætte pris på.

Ofte koster kondomer ikke så meget og det kan være en meget god idé at benytte. Du skal naturligvis ikke rulle flere forskellige på samme sexlegetøj. Det gør du heller ikke, hvis du bruger kondomer under andre omstændigheder. Og derfor skal du altså heller ikke bruge flere kondomer på samme sexlegetøj. Det kan nemlig resultere i, at der kommer hul på kondomet.

Vask ordentligt efter brug

Det er vigtigt at bruge kondomer, når man benytter sexlegetøj. Og det er naturligvis også meget vigtigt at sørge for at vaske det rigtige ordentligt, når du er færdig med at bruge det. Det er lige meget hvilket form for sexlegetøj det er og det er lige meget, hvorvidt du har kondomer på det i forvejen.

Vær altid meget omhyggelig med hygiejnen. Det er noget af det vigtigste du kan sørge for, når du benytter sexlegetøj og er sammen med forskellige partnere på én gang.

Dine sexpartnere vil med garanti også sætte meget stor pris på, at du tager deres helbred meget seriøst.

Gør det med det samme efter at legen er ovre og sexlegetøjet skal pakkes væk. Pak det derefter forsvarligt ind i en beholder. Nogle gange kommer der en beholder med til sexlegetøjet når man køber det. Men ellers kan det være en rigtig god idé at finde en bestemt beholder, som du benytter til dette formål igen og igen. På den måde er du helt sikker på, at der ikke kommer nogle bakterier på det og at det bliver forurenet til næste gang. Det er den bedste måde at bruge sexlegetøj under sex!

Skriv et svar

Luk menu