Cookie og privatlivspolitik

Spar penge ved at skifte A-kasse

Når du er medlem af en A-kasse, så skaber det en form for økonomisk tryghed for dig selv, men er du medlem af den rigtige A-kasse eller kan du måske spare penge, ved at skifte?

Se hvilke A-kasser du kan vælge imellem online

Går du og overvejer, hvorvidt du er medlem af den rigtige A-kasse, så kan du med fordel tjekke de forskellige alternativer ud online. På Akasseregister.dk finder du en liste over de A-kasser der er at vælge imellem.

Listen er gjort så overskuelig som overhovedet muligt for dig som medlemstager, således at du kan se prisen for medlemskab men også en rating, der er baseret på andre medlemmers erfaringer med netop den A-kasse du kigger på.

Det er altid en god idé at se om den A-kasse du har i kikkerten, har kendskab til dit erhverv. Har du fundet frem til et par stykker af A-kasser du synes kunne være gode for dig, kan du som beskrevet ovenfor, tjekke rating og bedømmelser fra andre medlemmer, men prisen kan også have en god pejling for dig herfra.

Det er ikke altid den dyreste der er bedst for dig

Når du vælger en billig A-kasse kontra en A-kasse der koster kassen, så kommer det ikke til at gøre nogen forskel for, hvad du faktisk vil kunne få i dagpenge, hvis du skulle være så uheldig at skulle gøre brug af A-kassens støtte. Det er nemlig ikke A-kassen alene, der bestemmer satsen for dagpenge. Du kan dog ved nogle A-kasser, betale lidt ekstra for at være dækket yderligere økonomisk, hvis du skulle miste dit arbejde.

Dette er en god ting, hvis du ved at du vil have svært ved at klare de faste udgifter på en dagpengesats. Nogle A-kasser tilbyder også rådgivning i form af en fagforening, som også vil kunne hjælpe dig i sager, hvor du ikke er blevet behandlet korrekt på arbejdspladsen.

Skriv et svar

Luk menu