Cookie og privatlivspolitik

Kan din virksomhed spare penge på printerpatroner?

Der følger rigtig mange poster med i en virksomheds budgetter og regnskaber. Er du helt ny indenfor det selvstændige erhverv kan der også komme nogle ting hurtigt, som du måske ikke lige havde tænkt over. Herunder hører bl.a. printerpatroner og lignende under.

Brug dit CVR-nummer når du handler online

Om du har en enkeltmandsvirksomhed, et ApS eller noget helt tredje, så kan det være godt at vide at du som virksomhedsejer faktisk kan finde frem til rigtig gode løsninger på prisen på mange ting, alene ved at kunne sige et CVR-nummer når du handler.

Det er helt naturligt at når man som privatperson står og skal have fingrene i blækpatroner, så går man bare ned i den nærmeste butik der forhandler patronerne. Vi tænker ikke så meget over at undersøge om det faktisk kan gøres billigere fordi det oftest er så sjældent at man skal skifte patronerne i printeren.

Det kan godt betale sig at handle printerpatronerne online

Men når du kommer over i virksomhedsregi og skal til at bruge en del flere printerpatroner så kan det faktisk være et godt sted at kigge på om der er noget at spare hvis man lige undersøger de forskellige muligheder der er for at købe patronerne.

Der er selvfølgelig allerede nogle der har fanget at der er utrolig meget, der kan købes hjem billigere alene ved at gå online for at finde patronerne og det er simpelthen også den løsning der giver bedst i forhold til flere penge på bundlinjen.

Når du handler online, kan de fleste ting koste meget mindre og det er der en særlig grund til. Hvis virksomheden kan sælge sine varer online, spares der helt automatisk på den virksomheds omkostninger som f.eks. husleje til et butikslokale. Det gør også at de samlede omkostninger for at sælge printerpatronerne bliver holdt nede og virksomheden kan dermed sælge til billigere penge end ellers.

Skriv et svar

Luk menu