Cookie og privatlivspolitik

Brother lasertoner giver billige udskrifter

Der findes mange måder at sænke omkostninger i en virksomhed, og at spare på løbende udgifter, som for eksempel blækpatroner og toner, er en god løsning. Her kan du læse mere om hvordan du kan få billigere udskrifter og finde gode besparelser.

Spar penge der du kan

Når man driver en virksomhed, så er det de små ting der løber op i store summer til sidst. Mange bække små gør en stor å, og dette er specielt sandt når der kommer til kontorudstyr. Dine medarbejdere har måske ikke helt det samme forhold til omkostningerne på kontorudstyr som det du har, og det kan være nemt at tænke at et papirark og en udskrift ikke gør den store forskel på bundlinjen.

Men sandheden er, at man kan sænke omkostningerne i en virksomhed betragteligt, ved at tænke lidt økonomisk. Det kan for eksempel være i forbindelse med hvad slags blækpatroner man vælger. Det fortæller vi dig alt om her.

Hvad er forskellen på toner og blækpatroner?

Du har enten en laserprinter eller blækprinter, og hvad du skal bruge afhænger af lige præcis det. En af de store fordele ved at have en laserprinter, er at man bruger toner, og der er mange flere udskrifter i en toner, og den tørrer ikke ud på samme måde som det blækpatroner kan gøre.

Hurtigere og billigere med lasertoner

En laseprinter er som kendt også meget hurtigere, og dermed også det mest praktiske valg, hvis du for eksempel skal lave mange udskrifter på en gang. Det at man kan få flere udskrifter på en Brother toner, gør også noget med omkostningerne. Det er meget mere omkostningseffektivt med en toner, end med blækpatroner, og dermed kan det måske også være billigere at investere lidt mere i en laserprinter i det lange løb. Besparelser er jo ikke noget der udelukkende sker her og nu, det er også noget som afgøres af, at det bliver billigere i fremtiden.

Hvis du er usikker på hvad du burde vælge, så kan du tænke over hvor mange udskrifter du skal lave. Hvis du laver mere end 200 udskrifter om måneden, så er laserprinter det bedste valg. Hvis du laver mindre end 200 udskrifter om måneden, kan det være et bedre valg med en blækprinter.

Man skal også være opmærksom på, at den sorte toner går tom meget hurtigere end de farvede, simpelthen fordi man bruger mere af den. Når du skal bestille billig toner, er det derfor en god ide at bestille tre gange så mange sorte som farvede.


Skriv et svar

Luk menu